Touch N Go Ewallet 5th Anniversary (Ogos) Mari Baca Di Sini!

Seperti halaman Touch ‘n Go Facebook dan tentukan barisan hadapan atau orang Samaria yang baik, sampaikan 150 perkataan atau kurang dengan DM dan anda berdua mungkin boleh memenangi hadiah!

64 kisah terbaik akan dijelaskan pada 21 September 2021 di Facebook Touch ‘n Go

Tempoh ujian adalah dari 25 Ogos 2021 – 16 September 2021.

Ujian ini dapat diakses oleh semua rakyat Malaysia dengan kad watak pendaftaran awam yang sah dan dengan kawasan individu di Malaysia.

Perhatikan Terma dan syarat dengan lengkap.

T&C – Ujian Touch ‘n Go Merdeka dan Hari Malaysia 2021

Memahami

 1. Cabaran Hari Merdeka dan Malaysia 2021 dapat diakses oleh semua rakyat Malaysia dengan kad keperibadian pendaftaran awam yang sah dan dengan kawasan persendirian di Malaysia.
 2. Cabaran Hari Merdeka dan Malaysia 2021 akan bermula pada 25 Ogos 2021 dan berakhir pada 16 September 2021 di laman Facebook pihak berkuasa Touch ‘n Go Sdn Bhd (“Touch’ n Go”).

a. Mekanik menguji Hari Merdeka dan Malaysia 2021 adalah seperti berikut:

I. Seperti laman Facebook Touch ‘n Go

ii. Tawarkan dengan Touch ‘n Go di laman Facebooknya siapa yang harus anda tunjukkan dan ceritanya dalam 150 perkataan atau kurang dengan menghantar teks. Sekiranya tidak ada masalah yang berlebihan, pastikan untuk menamakan akaun Facebook orang itu. Individu itu boleh menjadi pendarahan atau orang Samaria yang baik yang telah menambah kawasan setempat semasa MCO.

iii. Kisah dan ketetapan harus dihantar antara jam 12.00 pagi pada 25 Ogos 2021 dan 11.59 malam pada 16 September 2021 melalui pesanan terus ke laman Facebook Touch’n Go. Sebarang akaun dan tugas yang dihantar selepas jam 11.59 malam pada 16 September 2021 tidak akan difikirkan.

iv. 64 juara bernama akan dipilih untuk memenangi kad Touch ‘n Go yang dimuat semula dengan harga RM50 (“Pemenang”). Kad akan mempunyai nama individu yang dipilih sebagai elemen pelan kad. Orang yang memilih 64 Pemenang juga akan mendapat tag RFID.

 1. Individu mungkin memperkenalkan banyak bidang tetapi mungkin layak untuk memenangi 1 Hadiah.
 2. Pemenang kesukaran Merdeka dan Hari Malaysia 2021 akan dipertanggungjawabkan pada 21 September 2021.
 3. Pengisytiharan Pemenang Cabaran Merdeka dan Hari Malaysia 2021 (“Pengumuman Pemenang”) akan dibuat di laman Facebook Touch ‘n Go melalui pos. Pemenang akan dihasut dengan nama mereka yang ditandai di segmen komen dalam siaran.
 4. Pemenang dan Peserta secara berasingan (Tugasan pemenang) harus memberikan penyempurnaan yang disebutkan sebelumnya dalam 3 hari bekerja selepas Pengumuman Pemenang. Nuansa ini merangkumi:

a. Nama lengkap, seperti yang ditunjukkan oleh Kad Pengenalan;

b. Nombor kad bukti yang membezakan;

c. Nombor telefon;

d. Nama pada kad Touch ‘n Go (hanya bahan untuk pendatang) dan

. e. Alamat penghantaran di mana Hadiah akan disampaikan.

Juara yang tidak bertindak balas dalam jangka masa yang ditentukan akan dihantar oleh Touch ‘n Go.

 1. Pemenang dengan dan dengan kewajiban mereka untuk menjamin bahawa data, kehalusan kontak dan alamat e-mel mereka sendiri telah dihantar dengan tepat.
 2. Contact ‘n Go tidak boleh dipercayai atau bertanggungjawab atas sebarang usaha yang lewat, hilang, hilang atau tidak mampu untuk menasihati Pemenang. Pemenang diminta untuk memeriksa penjelasan Pemenang yang akan disiarkan oleh laman Facebook Touch ‘n Go.
 3. Jika ada Hadiah yang dilupakan, Touch’n Go dapat, dengan berhati-hati, memberikan Hadiah yang disampaikan kepada Peserta lain dari pernyataan yang lulus. Dalam model seperti ini, Peserta lain (“Pemenang Penggantian”) akan dipilih menggunakan teknik yang sebenarnya tidak disentuh oleh Touch n ‘Go dengan cara tersendiri.
 4. Pemenang Penggantian akan ditandakan pada pelbagai Pengumuman Pemenang dalam pelbagai jawatan. Pemenang Penggantian akan memberikan penyempurnaan yang dinyatakan dalam 3 hari bekerja setelah Pengumuman Pemenang. Pemenang Penggantian yang tidak bertindak balas dalam jangka masa yang telah ditentukan akan disampaikan oleh Touch ‘n Go dan tidak akan ada pengganti wira lagi.
 5. Hadiah yang dimenangi tidak boleh diperdagangkan, serba boleh atau jauh dari kenyataan. Contact ‘n Go menghendaki semua pakar memperdagangkan Hadiah setelah mendapat satu lagi Hadiah peperiksaan atau yang lebih rendah tanpa pemberitahuan sebelumnya. Semua pemenang yang dipilih dan diberitahu dilihat sebagai yang terakhir.
 6. Mana-mana pelanggan yang mengakhiri akaun Facebook mereka semasa kesukaran Merdeka dan Hari Malaysia 2021, atau yang mempunyai rekod yang tidak sah akan dikeluarkan dan tidak akan memenuhi syarat untuk memastikan Hadiah. Ini berlaku untuk orang terpilih dan yang baru.
 7. Contact ‘n Go akan menyampaikan Hadiah kepada Pemenang dalam 90 hari bekerja selepas Pengumuman Pemenang. Contact ‘n Go secara terang-terangan menolak semua kewajipan yang timbul dari sebarang pemberian Hadiah yang hilang, dirugikan atau tidak berbuah.
 1. Contact ‘n Go memegang wewenang apa pun yang penting untuk menjamin pengesahan rumah dan usia Pemenang sebelum Hadiah dihantar, dikumpulkan, atau dipersembahkan. Contact ‘n Go juga akan membuat alternatif untuk meminta agar Pemenang melaksanakan tindakan penyerahan dan penggantian dalam pembinaan yang ditentukan oleh Touch’ n Go untuk menjamin Hadiah.
 2. Dengan berminat dengan pemberian hadiah, anda sangat setuju:

a. Untuk berdiri dan dibatasi oleh pengaturan ujian Merdeka dan Hari Malaysia 2021 termasuk kemajuan atau variasinya, misalnya, keputusan yang dibuat oleh Touch ‘n Go;

b. Agar Touch ‘n Go mengumpulkan, merakam, menyimpan, menyimpan, menggunakan, dan mendedahkan maklumat anda sendiri untuk tujuan yang penting atau berkaitan dengan intrik dalam kesukaran Merdeka dan Hari Malaysia 2021;

c. Untuk Touch ‘n Go untuk mendedahkan atau menyebarkan maklumat anda sendiri seperti nama, watak anda, dan segala maklumat luas yang dianggap wajar oleh Touch’ n Go berkenaan dengan individu di mana-mana media, pertunjukan, atau menyebarkan bahan; dan

d. Untuk memberikan Touch ‘n Go agregat dan tanpa batas untuk menyesuaikan diri, gunakan menyebarkan foto pegun atau bergerak dan ukiran individu yang disusun untuk jangka masa yang terhad, khas, perniagaan, atau alasan lain yang berkaitan, tanpa bahagian atau perbelanjaan.

e. Untuk bersetuju dengan Terma dan Syarat Data Peribadi Touch ‘n Go (jika tidak semua itu merupakan isu yang sangat luar biasa, silakan merujuk kepada www.touchngo.com.my untuk mengetahui kehalusan). Oleh itu, anda memberikan persetujuan anda untuk Touch ‘n Go untuk mengukur dan selanjutnya menggunakan mana-mana data anda dan Pemenang dan menyampaikan sesuatu yang pada dasarnya sama dengan persatuan Touch’ n Go yang berlaku sama seperti pembantu, rakan Touch ‘n Go, masa depan dan lebih penting lagi pertempuran atau potensi dengan orang luar yang berbeza kerana Touch ‘n Go boleh dianggap penting atau berguna untuk mempamerkan dan mendorong barang dagangan dan organisasinya. Lebih jauh dan serupa, anda dengan itu mengesahkan bahawa tidak ada persetujuan atau persetujuan lebih lanjut daripada anda atau Pemenang yang akan menjadi prinsipal atau diperlukan dalam hubungannya dan bahawa ini merangkumi persetujuan untuk mengatur data anda dan pemenang sendiri.

 1. Hubungi ‘n Go meminta semua pakar untuk menolak mana-mana bahagian atau melarang mana-mana bahagian tanpa membuat penjelasan sama sekali.
 1. Tidak penting dengan kemajuan, misi, titik pemotongan, dan baucar berterusan yang hampir sama. Terma dan Syarat ini akan lebih bergantung pada Terma dan Syarat Kempen Umum yang terdapat di sini.
 2. Contact ‘n Go menyimpan kedudukan penuh untuk menjatuhkan, menghentikan atau menangguhkan kesukaran Merdeka dan Hari Malaysia 2021 dengan atau tanpa pemberitahuan sebelumnya dan memberikan penjelasan apa pun. Untuk mengelakkan kerentanan, penolakan, penghentian atau penangguhan oleh Touch ‘n Go tidak akan memenuhi syarat anda untuk sebarang bukti atau imbuhan terhadap Touch’ n Go untuk sebarang atau semua kecelakaan atau kerosakan yang mungkin berlaku atau disebabkan oleh gejala yang cepat atau berlawanan pertunjukan penarikan, akhir atau penggantungan.
 3. Contact ‘n Go, rakan sekutu, rakan sekutu, persatuan yang berkaitan dan usaha yang berkaitan (seperti yang ditentukan di bawah Seksyen 7 Akta Syarikat 2013) tidak akan menghadapi risiko kemunduran (penghitungan, tanpa kekangan, kecelakaan, tidak biasa atau tidak disarankan atau kehilangan faedah), kos, kecederaan, kecederaan tunggal atau mengalami ketahanan atau penderitaan (jika muncul dari kecerobohan mana-mana orang) atas kesukaran Merdeka dan Hari Malaysia 2021 (dalam hal ini kewajiban itu dibatasi pada undang-undang premis undang-undang).
 4. Contact ‘n Go menyimpan kekuatan terbaik untuk memisahkan, menghapus atau menambah mana-mana percubaan ujian Merdeka dan Hari Malaysia 2021 dalam laporan ini (secara lengkap atau sedikit) setiap kali tanpa pemberitahuan sebelumnya kepada anda. Pilihan Contact ‘n Go yang munasabah untuk semua kesukaran Merdeka dan Hari Malaysia 2021 dipandang sebagai perkara terakhir, larangan dan tidak dapat dilupakan tanpa mengira dan tidak akan ada surat-menyurat, pergaduhan atau daya tarikan dengan cara apa pun.
 5. Perjanjian ini akan ditangani oleh dan dirasakan atau ditafsirkan menurut undang-undang Malaysia. Semua perbincangan, perdebatan, jaminan atau kontras yang timbul dari atau mengenai pemahaman ini, atau akhir, akhir atau kekurangannya (“Perselisihan”) akan diselesaikan, sama seperti yang dapat dilakukan, dengan mengumpulkan dan persetujuan bersama. Oleh itu, perhimpunan akan diserahkan kepada pihak atasan undang-undang di Malaysia mengenai sebarang Pertikaian.
 1. Tidak akan ada kegagalan atau penangguhan oleh Touch ‘n Go dalam mempraktikkan hak, kekuatan atau faedah di bawah pengaturan ini yang akan diisi sebagai pengabaian atau pengecualiannya, dan tidak akan ada latihan tunggal atau pecahan untuk membatasi pelaksanaan atau pelaksanaan lain atau selanjutnya mana-mana hak, kualiti atau faedah di bawahnya.
 2. Sekiranya mana-mana rancangan permainan di bawahnya dianggap tidak sah, tidak sah atau tidak dapat dilaksanakan di bawah undang-undang semasa atau masa depan, jalan tindakan akan dipilih sepenuhnya.