touch n go 5th anniversary – dapatkan maklumat di sini!

Contact ‘n Go adalah asas perubahan lanjutan dalam sistem biologi serba boleh di Malaysia, menerajui pengalaman pembeli yang konsisten untuk sebilangan besar individu di seluruh Malaysia. Di pinggir pendarahan transformasi Fintech, setiap pemacu meningkatkan cara di mana negara berfungsi, hidup dan bermain.

Selama lebih dari dua puluh tahun, Touch ‘n Go telah mendorong perubahan kemajuan Malaysia yang maju ke arah ekonomi kredit sahaja. Apa yang dimulai dengan kenyamanan pinggiran kota telah berkembang untuk berubah menjadi pengaturan Fintech yang pada saat ini tidak terikat dengan jalan raya, namun saat ini merupakan ciri keberadaan wilayah yang lebih besar di negara ini.

Berdasarkan prinsip memperluas penggabungan monetari ke seluruh Malaysia, Touch ‘n Go telah berusaha untuk mengklasifikasikan kembali tugas Fintech dalam kehidupan kita dari satu sisi negara ke yang lain. Dengan setiap penghantaran barang, perhimpunan membawa objektifnya untuk pengalaman pelanggan yang terikat dan konsisten lebih dekat ke dunia nyata.