Rindou Haitani Revengers Tokyo (Ogos 2021) Dapatkan Semua Maklumat!

Artikel ini membincangkan mengenai Rindou Haitani Revengers Tokyo, seseorang dari siri anime Jepun.

Adakah anda menghargai siri Tokyo Revengers sejak penghantarannya yang baru? Adalah selamat untuk mengatakan bahawa anda berminat untuk mengetahui tentang setiap watak dalam rancangan itu? Dengan andaian anda memerlukan jawapan untuk pertanyaan ini, baca artikel kami tentang Rindou Haitani Revengers Tokyo hingga selesai untuk mengetahui semua data yang menarik.

Terlepas dari kenyataan bahawa Tokyo Revengers adalah siri Jepun, ia telah bergerak di Seluruh Dunia sebagai hasil dari keterkaitannya dengan isu-isu asli sambil menyesuaikan sudut pandang sains. Kita harus mengetahui apa yang sebenarnya berlaku dalam rancangan ini!

Apa itu Revengers Tokyo?

Revengers Tokyo, yang terkenal sebagai Tokyo Revengers, adalah siri manga aktiviti yang digariskan dan ditulis dalam bahasa Jepun oleh Ken Wakui. Sejak Mac 2017, Magazine Sh┼Źnen Mingguan Kodansha telah menghantar siri bersiri yang berbeza, namun akhirnya, ia telah berubah menjadi siri anime TV yang dihantar oleh Liden Films pada tahun 2021. Rindou Haitani Revengers Tokyo adalah bahagian dari siri ini dan bahkan termasuk dalam filem yang benar-benar hidup bergantung pada siri ini, yang diserahkan pada bulan Julai 2021.

Siapakah Rindou Haitani?

Rindou Haitani dianggap sebagai adik Ran Haitani yang lebih muda. Untuk sebahagian besar hidupnya, dia bersama Tenjiku namun memegang peranan penting di Bonten sejak saat itu dan seterusnya, yang terkenal sebagai perhimpunan jenayah paling berbahaya di Jepun. Oleh itu, dia mungkin watak yang paling ditakuti dalam rancangan itu. Dia memiliki rambut ringan dengan ciri-ciri biru dan kacamata sebelumnya, namun para produser memberinya tampilan yang lebih menakutkan ketika dia berubah menjadi kepala Bonten dengan memberinya mullet Purple dengan ciri biru redup dan membuang cermin mata.

Kenyataan menarik mengenai Rindou Haitani Revengers Tokyo:

Dia mempunyai watak yang kejam, antagonis, dan tidak berperasaan serta suka melihat musuh-musuhnya terseksa.

Dia perlu mengalahkan setiap lawan, dan untuk itu, dia akan melakukan perkara-perkara seperti memalukan mereka dan mematahkan tulang mereka walaupun setelah mereka mengakui kebiasaan.

Tidak benar-benar terpahat untuk menunjukkan kepada dunia bahawa dia tidak kalah dengan saudaranya yang lebih mantap sejauh kekuatan.

Dia yakin, bebas, dan mempunyai kemampuan gusti yang luar biasa.

Meskipun demikian, dia memiliki sikap yang kuat dan bersemangat, menetap di atasnya dengan memilih yang ceroboh dan kehilangan banyak waktu.

Dia mempunyai watak yang tidak terpuji dan penting diri dengan luaran apatis, berbeza dengan adik beradiknya yang lebih mantap.

Sambutan orang ramai:

Para peminat Worldwide telah menyatukan perasaan tentang Rindou Haitani Revengers Tokyo sejak ada yang memujinya sebagai watak bajingan yang kuat yang menghancurkan tabiat buruk pergaulan Tokyo yang paling mengagumkan pada usia 13 tahun dengan adiknya yang lebih berpengalaman. Sekali lagi, beberapa peminat kelihatan mempunyai komen antagonis mengenai wataknya yang garang dan sombong dan mungkin ingin melihat sisi iblisnya lebih banyak.

Pertimbangan terakhir:

Kita harus tutup dengan mengatakan bahawa pencipta rancangan telah membuat watak yang sangat kuat dan kuat untuk Rindou, mengimbangi banyak penghargaan. Terdapat banyak cara Rindou Haitani Revengers Tokyo dapat digambarkan dalam pertunjukan baik sebagai orang suci dan penjahat, dan kami sangat ingin melihat apa yang akan terjadi dengan segera! Anda juga dapat melihat lebih banyak data mengenai Tokyo Revengers di sini.

Adakah anda akan memberitahu kami perspektif penting anda mengenai Rindou Haitani? Sekiranya tidak terlalu banyak masalah, gunakan segmen komen di bawah.