Jujutsu Kaisen 160 Chapter Semua Maklumat Di Sini!

Bilakah Bab Jujutsu Kaisen 160 yang baru akan dihantar? Teliti siaran ini untuk berfikir. Menjadi perusak siri komik, anda mungkin menangkap angin siri Manga bernama Jujutsu Kaisen. Siri ini sangat terkenal di Seluruh Dunia, mempunyai banyak penipu yang tertarik dengan apa yang bernilai. Blog ini menggambarkan maklumat terbaik mengenai siri Manga ini dan bahagian terbaru, yang akan dihantar esok.

Anda mungkin menonton kisah Jujutsu Kaisen dengan meneliti berbagai sumber, bahagiannya, atau menonton siri ini. Kisah Jujutsu Kaisen 160 Bab ini tidak lama lagi akan disampaikan. Oleh itu, nantikan tarikh penghantaran bahagian ini.

Mengenai Jujutsu Kaisen

Ini adalah siri Manga, dan dengan nama sebenarnya, ia mengesyorkan bahawa ini adalah persempadanan berasaskan Jepun, dan disusun oleh Gege Akutami. Siri ini telah disiarkan oleh Weekly Shonen Jump di Shueisha’s sejak 2018 Mac. Bahagian-bahagian dari siri ini diedarkan dan dikumpulkan oleh Shueisha, dengan kira-kira enam belas jilid dihantar pada 2021 Jun.

Kisah Jujutsu Kaisen disahkan dan disahkan untuk dilancarkan di Amerika Utara dalam bahasa Inggeris melalui media Viz. Anda akan sampai ke Jujutsu Kaisen 160 Bab penyegaran tidak lama lagi.

Kisah Manga ini telah diedarkan di atas kertas sejak 2019 Disember. Dalam ceritanya, setiap orang di sana tersisih dari tenaga yang dikenali sebagai Tenaga Terkutuk. Tenaga ini dihasilkan dari perasaan negatif, yang mengalir secara normal ke seluruh tubuh manusia.

Rundown Of Character Yang Muncul Dalam Siri Ini

Tokyo Jujutsu Tinggi

Kyoto Jujutsu Tinggi

Penyihir Jujutsu

Semangat yang Dihina

Membenci Pengguna

Bukan Ahli Sihir

Laluan

Ini adalah watak utama yang dibahas dalam siri Jujutsu Kaisen Manga.

Jujutsu Kaisen Bab 160 Kemas kini

Betul, apa yang berlaku pada ratus enam puluh siri Jujutsu Kaisen ini? Tidak ada yang tahu dengan tepat, dan ini adalah alasan bahawa siri ini belum menyebarkan cetakan bahagian ini di media mana pun pada masa ini.

Walaupun begitu, sumber mengatakan bahawa tidak lama lagi bahagian ini akan disampaikan di media. Tarikh yang dirujuk untuk penghantaran adalah 26 September 2021, esok, dan bahagian baru dihantar setiap hari Ahad.

Tidak ada penangguhan mengenai pengiriman yang diharapkan pada masa ini. Oleh itu, anda boleh sampai ke jalan cerita Bab Jujutsu Kaisen 160 dengan kedatangan ceritanya esok.

Di Mana Anda Boleh Mendapat Bab Baru?

Siri ini dapat dicapai pada struktur kertas berbanding media yang berwibawa. Tiga bahagian terakhir iaitu 159,158,157 dapat diakses dalam struktur yang dapat ditafsirkan di atas Manga sebagai tambahan dan VIZ.

Penyapu yang mendasari bahagian 159 dapat diakses dari sembilan belas September, dan tafsiran peminat akan dibuat semalam, iaitu pada 24 September.

Oleh itu, anda boleh berhubung dengan VIZ atau Manga Plus untuk mendapatkan jalan cerita bahagian 160 setelah sumbernya dapat diakses oleh pelaku.

Tamat

Semua perkara dipertimbangkan, hingga kini, kami tidak mempunyai idea yang paling foggiest mengenai kisah mengenai apa yang berlaku di bahagian 160 Jujutsu Kaisen Series, kerana bahagian ini masih belum disampaikan secara rasmi.

Oleh itu, tidak ada yang menyedari apa yang akan ditunjukkan oleh Jujutsu Kaisen 160 Bab.

Adakah anda suka meneliti siri ini? Catatan